Mener Apple planlegger mini-iPad

Mener Apple planlegger mini-iPad

Kilder hos Apples produsenter hevder det vil komme en 7,85-tommers iPad.

Det skulle ikke gå mer enn et par dager fra Apple annonserte at de kommer til å lansere det som sannsynligvis blir iPad 3 den 7. mars, før ryktene om enda flere iPad-varianter begynte å svirre.

Ifølge nettstedet Digitimes vil Apple antagelig begynne å produsere en iPad med 7,85-tommers skjerm i tredje kvartal i år. Dagens iPad 2 har 9,7-tommers skjerm. Det er kilder internt hos Apples produsenter som skal ha lekket opplysningene til nettstedet.

Slike rykter skal alltid tas med en klype salt, men nettstedet Cnet.com tror det kan være hold i ryktene. I oktober i fjor fortalte nemlig også kilder som snakker med skjermprodusenter i Asia til Cnet at en mini-iPad kunne være underveis. Også anerkjente Wall Street Journal rapporterte i fjor at personer i Apple hadde vist frem design for en 8-tommers iPad-modell.

Steve Jobs skal i sin tid ha avvist ideen om en mini-iPad, men Amazon har med sitt populære Kindle Fire-nettbrett med 7-tommers skjerm vist at dette er en type produkt som kan fenge blant forbrukerne.

Prisen på mini-iPad-en vil ifølge Digitimes' kilder komme til å ligge på rundt 249-299 dollar – mens Kindle Fire koster 199 dollar. Ifølge de samme kildene vil Apple antagelig også lansere en 8 GB-versjon av iPad 2, til en pris på mellom 349 og 399 dollar, og senke prisen på 16 GB-versjonen til 449 dollar.

(Kilder: Digitimes.com og Cnet.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen