(Bilde: CBS / KPIX 5)

Mener å ha løst Googles lekter-gåte

Ingen magi bak Googles merkelige kontrapsjon.

At ting blir bygd er ikke noe nytt, men noen lager større overskrifter enn andre når de først gjør det. Herunder teknologigiganten Google, som jo er kjent for å ha milliardfingrene sine i veldig mye rart. Så når de monterer sammen et eller annet på diger lekter i San Francisco Bay, er det kanskje ikke så merkelig at de over de siste dagene har hatt manges øyne og kameraer rettet mot seg.

Spekulasjonene har naturligvis vært mange, godt hjulpet av at ikke har vert noe å få ut av verken Google eller noen av selskapene som har jobbet med prosjektet. Men det har verken vært fugl, fly eller Supermann som har tatt form på den godt bevoktede farkosten.

Showroom og «party deck»

Det er CBS' underselskap KPIX 5 som visstnok har avsløringen: Den flytende boksen er et luksus-showroom på tre etasjer. En tilhørende fjerde etasje er ment for fest og moro.

Sånn skal det gjøres, mener visst Google.
Sånn skal det gjøres, mener visst Google.Foto: CBS / KPIX 5

Strukturen skal etter sigende være bygd opp av standard 40-fots kontainere som enkelt kan kobles til og fra hverandre. Hele herligheten kan altså kjapt splittes opp i biter og kjapt fraktes til et nytt sted. Det er kanskje ikke like raskt som å sette sammen et par telt, men så er vel hele poenget her å by på litt mer luksus.

Det hele skal faktisk ha vært på planleggingsstadiet i ett års tid, og være unnfanget på det «hemmelige» anlegget Google[x]. Prosjektet skal være et forsøk på å overgå rivalen Apple og deres populære utsalgssteder, hevder kildene til KPIX 5.

Et gigantisk mobilt utstillingslokale fylt med dingser, pluss en bar og disko i toppetasjen? Jo, vi kan jo se det tiltalende i den idéen.

Google er også i lufta:
Ballonger skal spre Internett >>>

Kilde: BGR.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen