Men hvor er skjermen?

Videoavspilling har etterhvert blitt en ganske vanlig funksjon i de fleste mp3-spillere med fargeskjerm. Men hva sier du til en bærbar videoavspiller uten skjerm?

Ifølge informasjon fra nettbutkken Buy.com, har Sandisk en slik spiller på vei ut på markedet. Produktet heter Sandisk Sansa TakeTV, og lar deg ta med deg video overalt. Tanken bak er at du skal plugge den til tv-en, slik at du slipper å brenne ut video på DVD, eller CD-er.

Videominnepinne

Sansa TakeTV er i bunn og grunn bare en minnepinne som du kopierer videoen til. Når du vil spille av videoen setter du minnepinnen inn i den medfølgende dokkstasjonen, som du kobler til TV-en. Deretter er det bare å rulle film.

Spilleren vil bare fungere med Windows-PC-er, og støtter avspilling av DivX, Xvid og Mpeg 4. Video kan vises i både 4:3-format og 16:9-format. Med i esken får du en fjernkontroll og en videokabel som kan brukes med de fleste TV-er.

Når TakeTV vil komme i butikkene og hvor mye den vil koste, er ikke kjent, siden Sandisk selv ikke har lansert spilleren ennå.

(Kilde: Gizmodo.com, Buy.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen