Megapiksler og gigabyte

For hver gang vi mottar melding om siste nytt fra Korea, blir det tydeligere at de lever i en annen verden hva mobilteknologi angår. Skillet mellom digitalkamera og telefon viskes mer og mer ut og heftigere teknologi puttes inn i stadig mindre innpakning.

Koreanere kan nå knipse julen inn med en PH-K1500 produsert av Pantech. Telefonen/kameraet/MP3-spilleren/skanneren benytter seg av CDMA 2000-nettet og er myntet kun på det koreanske markedet.

Minneverdig
PH-K1500 kan ikke bare by på et lekkert design. I det ene øyeblikket er den et digitalkamera, med 2,1 megapikslers oppløsning, autofokus og blitz. Trekk ut tastaturet og du har en slider-mobil med 176x220 pikslers skjerm, skanner-funksjoner og tekstgjenkjenning, MP3-spiller og inntil en times filmopptak med stereolyd.

Det er likevel lagringsplassen som er mest bemerkelsesverdig. I følge pressemeldingen fra Pantech har telefonen 1 GB flashminne og 512 MB SDRAM!

Om det dreier seg om 512 MB innebygget minne og støtte for inntil 1 GB flashkort eller om det er totalt 1,5 GB minne i telefonen, kommer ikke tydelig frem. Men det er tydelig nok at du kan knipse, filme og ha et pent utvalg MP3er, uten å bekymre deg for plassmangel.

Telefonen har målene 94x48x23mm og veier 127 gram. Blitz er en strømkrevende funksjon, så for å klare en standbytid på 190 timer og taletid på 170 minutter, har et kraftig og dermed tungt batteri blitt standardutrustning.

Den skal være klar til julehandelen og prisen vil være omkring 500 dollar.

hjemmesidene til Curitel kan du lese mer om både PH-K1500 og andre eksotiske modeller. Hvis du kan koreansk, vel å merke. Pressemeldingen, på mer forståelig engelsk, finner du her.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen