Kim Dotcom sparte ikke på kruttet da han feiret lanseringen av Mega. (Bilde: Mega)

– Mega er en kjempesuksess

Har over tre millioner aktive brukere, ifølge Kim Dotcom.

Skylagringstjenesten Mega ble lansert med brask og bram i midten av januar, og skaperen Kim Dotcom var raskt ute med å skryte av brukeroppslutningen. På mindre enn 24 timer hadde én million brukere registrert seg, og begynt å laste opp filene sine til den new zealandske tjenesten. 

Nå, én måned etter at tjenesten ble sluppet, forteller Kim Dotcom hvor mye tjenesten har vokst siden lanseringen.

God start

Foto: Twitter

Kim Dotcom er ikke akkurat kjent for å være hverken ydmyk eller lavmælt, og han legger ikke mye imellom når han annonserer Megas trafikktall på Twitter

Han røper at tjenesten siden lanseringen for én måned siden har nå fått tre millioner brukere, 125 millioner filer har blitt lastet opp, og krypteringen Mega skrøt så uhemmet av er fortsatt ugjennomtrengelig. 

Dotcom legger også til at de fleste bugs er fikset, og at mobilapplikasjoner og synkroniseringstjenester kommer «snart». 

Dramatisk år

Året som har vært har mildt sagt vært hektisk for den tyskfødte internettpersonligheten. Etter at amerikanske og new zealandske politistyrker raidet huset til Kim Dotcom i fjor har  han vært inn og ut av rettsaker, hvor han hele tiden har bedyret sin uskyldighet. 

Så fort han fikk tilgang til internett og fikk lov å bruke sosiale medier igjen, var han raskt ute med å fortelle verden om hans nye planer, som på den tiden inkluderte Mega.

For ikke lenge siden var Dotcom også ute i mediene og delte en liste over hvordan platebransjen kan stoppe piratkopiering med fem enkle steg:

Les også: — Slik stopper dere piratkopiering

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen