Mediespiller fra Creative

Opplysninger om den nyeste multimedieavspilleren fra Creative har kommet og gått fra diverse nettsider de siste månedene, og Creative selv har lenge vært svært så sparsomme med opplysningene. Men mye tyder nå på at den offisielle lanseringen av Zen Vision nærmer seg.

I følge Creatives nettsider vil Zen Vision komme med en 3,7-tommers skjerm med en oppløsning på 640 x 480 punkter. Den integrerte harddisken kan romme opptil 30 gigabyte med film og musikk i ulike formater, som for eksempel DivX, WMV, MPEG4, Mp3 og Xvid.

Spilleren er utstyrt med en innebygd CompactFlash-kortleser. Dette gjør at du kan overføre bilder og film tatt med digitalkameraet ditt over på spilleren. Videre vil den komme med FM-radio og diktafon. Dessverre ser det ikke ut til at Zen Vision har fått støtte for video-opptak.

Størrelsesmessig har spilleren fått dimensjonene 124,2 x 74,4 x 20,1 mm, og en vekt på 232 gram inkludert batteri. Dermed blir den en av de minste mediespillerne på markedet i dag, og riktig så hendig å ta med seg på turer og ferier.

Batteriet holder ut 4,5 timer med film og rundt 13 timer med musikk. Det er enda ikke klart når enheten kommer i hyllene, da det enda ikke har kommet en offisiell lansering fra Creative selv. I følge Creatives nettsider vil Zen Vision snart gjøres tilgjengelig for salg i Europa.

Prisen vil ligge på 435 euro, noe som tilsvarer en utsalgspris på rundt 4000 kroner her til lands.

(Kilder: Creative, DaPreview, Nettavisen, Gizmodo, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen