Medieharddisker fra Iomega

Alternativ tekst mangler
ScreenPlay Pro

ScreenPlay Pro er storebroren til den tidligere omtalte ScreenPlay Multimedia Drive. Storebror er utstyrt med en harddisk på 200 eller 300 GB, i motsetning til 60 GB på den noe mer portable lillebroren. Noe av konseptet med ScreenPlay-serien er å kunne spille av digitale filer direkte til TV-en og stereoen uten at harddisken trenger å være koblet til en datamaskin.

Sammen med ScreenPlay følger det også med en fjernkontroll for enkel navigasjon. Det benyttes videre et grafisk menysystem som skal gjøre det ekstra enkelt for brukeren. Støttede formater er blant annet MP3, AC3, JPG, MPEG-1 (AVI, MPG, DAT), MPEG-2 (AVI, VOB), DivX, DivXVOD, OGG Vorbis, WMA,WAW og MPEG-4 (AVI, XviD).

ScreenPlay Pro greier også HD-video med opptil 1920x1080 eller 1280x720 pikslers oppløsning. Videre har modellen YPbPr videoutgang og RGB via SCART. I tillegg har den både koaksial og optisk SPDIF-digitalutgang.

Produktet er ventet i butikkene innen en ukes tid. Prisene vil ligge på 2675 kroner for versjonen med 200 GB og 3195 kroner for versjonen med 300 GB.


Alternativ tekst mangler
StoreCenter

StorCenter er en nettverksharddisk med medieserver. Løsningen er designet for å lagre og dele digitalt innhold på hjemmenettverk og små kontornettverk. Nettverksløsningen støtter opp til Gigabit LAN. Harddisken har en kapasitet på 250 GB, støtte for inntil 25 samtidige brukere og skal fungere sammen med PC, Mac og Linux. Hver bruker kan få eget passord. I tillegg kan man bestemme hvor mye plass hver av brukerne kan disponere.

Hvis det skulle bli for lite med 250 GB har man muligheten til å øke kapasiteten ved hjelp av eksterne USB-baserte harddisker. Totalt skal det være støtte for fire eksterne USB-baserte lagringsenheter.

Medieserveren i StorCenter muliggjør streaming over nettet. For at dette skal fungere sammen med en vanlig TV trenger man en digital UPnP-kompatibel medieadapter. Eventuelt kan man sette opp en enkel datamaskin til denne jobben.

StorCenter skal være på markedet i løpet av november, til en veiledende pris på 1950 kroner.

(Kilde: Iomega)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen