Medieavspillere fra AC Ryan

Playon!HD2
Playon!HD2

AC Ryan har tidligere gitt ut medieavspillere som vi så oss fornøyde med da vi testet dem i fjor. Nå har selskapet annonsert oppfølgerne med navnene Playon!HD2 og Playon!HD Mini2.

Playon!HD Mini2
Playon!HD Mini2

Begge spillerne har Realteks 1185-prosessor og vil snart ha tilgang til innholdsportalen Weplayon. Boksene er stort sett like, men med noen viktige forskjeller – HD2 vil i tillegg ha plass til en 3,5 tommer stor harddisk av størrelsene 500 GB, 1 TB, 1,5 TB og 2 TB. I tillegg er den kompatibel med USB 3.0 og har støtte for trådløst nettverk med 802.11n-standarden via en valgfri adapter.

Playon-spillerne vil by på avspilling i full-HD, lavt støynivå og energiforbruk, surfing på nett, streaming av eksterne filer og lover mer brukervennlig grensesnitt. Muligheten for trådløs overføring er også et velkomment bidrag fra AC Ryan på hjemmeunderholdningsfronten.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Playon!HD2 og Playon!HD Mini2 vil bli tilgjengelig litt senere i år med veiledende priser på henholdsvis 1000 og 650 kroner. Vil man ha større harddiskpass på HD2, får man det i prisklasser fra 1200 til 1700 kroner.

(Kilder: Engadget, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen