Mediaspilleren får GPS

Nå har Archos' mediaspiller 605 Wi-Fi fått GPS-funksjonalitet. En ny bilholder fra produsenten har nemlig innebygget GPS-mottaker, og denne kan både kjøpes som ekstrautstyr eller i en pakke med både mediaspiller og GPS-mottaker. 605 Wi-Fi har en trykkfølsom skjerm, slik at pakken bør kunne fungere som en fullgod GPS.

GPS-holderen har i tillegg en lydutgang, slik at du kan koble den til bilstereoen.

Videovisning og internett

Og som hør og bør har mediaspilleren de funksjonene som hører hjemme i en mediaspiller. Enheten kan spille filmer og musikk, og i tillegg kan du surfe på internett med den dersom du er i en Wi-Fi-sone. Det er spesielt praktisk nå som mange bensinstasjoner tilbyr slike trådløse nettverk til kundene sine.

605 Wi-Fi kan fås med fire forskjellige harddisker som gir lagringskapasitet på 4, 30, 80 eller 160 GB. Her er det bare å laste over TV-serier og videoer for å nyte på mens du tar en pause på rasteplassen.

Snart i butikkhyllene

Dersom du kjøper kun GPS-holderen får du kart for Norge, Sverige, Finland og Danmark. Holderen har fått en veiledende pris på 1299 kroner i Norge, og dukker opp i butikkene i midten av juli. Dersom du trenger flere kart kan du kjøpe dette på Archos nettsider, men prisen for disse er ennå ikke fastsatt.

Om du kjøper pakken med både mediaspilleren 605 Wi-Fi og GPS-holder, får du kart over 22 land i Europa: Andorra, Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Norge, Portugal, Irland, San Marino, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia og Vatikanet. Denne pakken har fått en pris på 3850 kroner med 30 GB lagrinskapasitet, og skal være tilgjengelig allerede i slutten av juli.

Vi vil komme tilbake med en test av 605 Wi-Fi med GPS-holder.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen