Mediaspiller med DVB-T

[object HTMLTextAreaElement]
MSI D310 med sin utfellbare antenne

MSI hevder at deres nye mediaspiller er den første lommespilleren med støtte for digital-TV over bakkenettet - DVB-T. DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial) skal etter planen overta for de analoge TV-signalene du tar inn via den tradisjonelle bordantennen i dag.

Standarden er alt tatt i bruk ute i Europa, men Norge ligger foreløpig noe etter. Det er håp om at utbyggingen av det digitale bakkenettet kan komme i gang i løpet av 2006. Så inntil det skjer får vi i Norge ikke utnyttet digital-TV-mulighetene på MSIs nye spiller - med mindre du bor i nærheten av Tryvannståret og kan ta inn prøvesignalene derfra.

MSI D310 kommer med en fargeskjerm på 4,2" og støtter formatene MPEG-4, MP3 og JPEG. Kun 8 MB SDRAM og 1 MB flashminne er på plass, slik at man må belage seg på å utvide kapasiten med minnekort.

En rekke tilkoblinger er på plass, som TV/lyd-ut, hodetelefon, høyttaler, ekstern antenne og kortleser for SD/MMC. Fjernkontroll medfølger også.

Batterilevetid for det innebygde lithium-batteriet er oppgitt til 3 timer for TV-titting, 4 timer for videoavspilling og 5 timer for lydavspilling. Spilleren måler 12,9 x 8,2 x 1,6 cm og veier 180 gram med batteri.

Produktet skal være leveringsklart i løpet av mai, med en veiledende pris på rundt €222 (1730 NOK).

Se også vår søsterside Amobil.nos dekning av TV på mobilen.

(Kilder: Reghardware, MSI)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen