Mediaboks fra Asus

Alternativ tekst mangler

DAV er en forkortelse for digital audio og video, så hva boksen fra Asus skal brukes til burde være rimelig klart. Her er det hjemmeunderholdning som gjelder.

Asteio D22 DAV er ment å skulle være et knutepunkt i hjemmeunderholdningen for det digitale hjem.

Få tilgang til Asteio D22 fra hele verden

Hvis man har en Asteio D22 koblet til hjemme har man muligheter til å koble til enheten fra hvor som helst i verden. Så lenge man har enheten koblet til Internett og selv er koblet til med en enhet som kan kommunisere over Internett skal man være klar for litt digital underholdning. Blant enheter som kan hente informasjon fra Asteio D22 finner vi bærbare, PDA-er og mobiltelefoner.

God funksjonalitet

EPG-funksjonen i Astei D22 gir mulighet til å ta opp TV-programmer for to uker frem i tid. Det er også mulig å ta opp hele sesonger av TV-programmer.

Timeshifting er også på plass. Dette innebærer at man kan trykke på pause midt i en TV-sending, og se videre når man er klar igjen.

Asus har videre tatt i bruk doble tunere, noe som innebærer at man kan se på én kanal og ta opp fra en annen. Dette er nesten minimum synes vi.

Asteio D22 støtter også 1080P og HDMI. Internt finner vi en Intel Core 2 Duo E6300, Nvidia GeForce 7600 GS, 1 GB DDR2-533, 250 GB harddisk, DVD-brenner og 13-i-1 kortleser. Alt sammen med et støynivå på 26 dB.

Produktet er ventet på markedet i løpet av oktober, til en veiledende pris av 12595 norske kroner.

(Kilde: Asus)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen