Med taster lik hud

(Foto: LG)
"Mhhmm, som hud...." (Foto: LG)

Om du trodde du hadde sett det meste, så tok du kanskje feil. For etter at konseptet "design" har gitt oss kamskjellstelefoner, tynne telefoner, telefoner lik sjokolade og telefoner i alskens mulige fasonger, er det vel snart ikke noe grensesprengende nytt å putte i telefonen. Trodde du.

– Føles som menneskehud

LG derimot, har alltid noe nytt på lager. Selskapets nye SH240 skal nemlig i følge reklamen fra LG ha taster som føles som menneskehud. Så når du trykker inn nummeret du skal ringe eller en tekstmelding, så skal det altså kjennes ut som du trykker på armen til en eller annen stakkar.

Hvorfor og hvordan i all verden LG har kommet opp med dette rimelig originale designpeket sier selskapet ingenting om. Huddekselet skal nemlig ikke ha noen praktiske fordeler, og utover denne egenskapen har telefonen ingenting spesielt. Et to megapikslers kamera, super-3G og Bluetooth er på plass.

For vår del håper vi bare at det er mangel på bedre idéer som har ført til LGs nye designtelefon, og ikke det at deler av designavdelingen hadde hatt godt av en tur på lukket avdeling eller andre mer lysskye grunner.

Hva blir det neste?

Forøvrig er det vel bare å vente seg flere originale pek fremover. Hva med en telefon dekket av pels? Eller taster som skriker av smerte dersom du trykker for hardt.

Dersom du for din del skulle ønske å ha noe(n) nytt å ta på, er telefonen allerede i salg i Korea for den nette pris av 400 000 koreanske Won eller vel 2400 kroner.

(Kilde: Reg's Hardware, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen