Med "skiboks" på ryggen

(CeBIT/Mobilen.no): Hva gjør et selskap som jobber med motorsykkelhjelmer og tilbehør til motorsykler på teknologimessa CeBIT? Jo, de viser det som kanskje er de mest solide ryggsekkene du kan putte elektronikken din i. 

Bygd for fart
- Egentlig skulle vi bare lage en strølinjeformet ryggsekk som ville gi motorsykkelførerne større fart, sier Ullrich Holzhausen i Axio. Men så fant vi ut at mange flere kunne ha glede av en slik ryggsekk, sier han.

I dag har han og kona et selskap som selger PC-sekker i flere former og fasonger. Den største sekken rommer både en 17-tommer bærbar datamaskin og fotoutstyret ditt. Den minste har plass til en 12-tommer og noen ekstra småtterier. 

Skolesekk
I tillegg finnes en skolesekk med det samme polykarbon-skallet. – Tror du skoleungdom vil bli sett med en slik skiboks på ryggen, spør vi. – Ja. Etterspørselen er god, svarer Holzhausen. 

Så gir han oss en innføring i sekkens fortreffeligheter.
– Se, den kan stå på gulvet ved siden av pulten uten å velte, den har en skopose med krok til å henge på siden når du skal ha med gymsko. Den har flaskeholder og et eget pennal her oppe så bøkene ikke knekker blyantene dine, sier han mens han peker på innretningen. I tillegg har den en mobilholder på skulderstroppen.

Men det den ikke har er en norsk forhandler. – Sekken koster 129,90 Euro, eller en drøy tusenlapp omregnet til norske kroner.

Når norske kommuner nå skal holde elever i den videregående skolen med bærbare PC-er til skolebruk, så ville det kanskje ikke være så dumt å satse på skolesekker med polstring og hardt lokk

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen