Med sekretæren i mobilen

Ved tapte anrop sender Mobil Sekretær personlig SMS med informasjon om når du blir ledig eller kan ringe tilbake. Norsk spisskompetanse ligger bak programmet som er utviklet for og henter informasjon fra andre programmer på smartphones og Pocket PC, melder Smartphones.

Mobil Sekretær håndterer henvendelsene når du selv er for opptatt til å svare. Kjernen i produktet er integrasjon av forskjellige programmer på 
Windows Mobile-enheter. Informasjonen hentes av Mobil Sekretær og sendes automatisk ut som SMS-melding. 

Ukjent nummer
I Mobil Sekretær kan brukeren definere forskjellige grupper som mottar ulik beskjed. For eksempel kan kolleger og familiemedlemmer som ligger registrert i adresseboken få nøyaktig beskjed om når du er ferdig i et møte – informasjon som hentes fra kalenderprogrammet Microsoft Outlook. Kunder kan få melding om når du ringer tilbake og alle med uregistrert telefonnummer kan få beskjed om å sende SMS om hva det gjelder. 

Brukeren har full kontroll over hvem som gis hvilken informasjon. 

Videresender SMS
– En annen nyttig funksjon i Mobil Sekretær er automatisk videresending av SMS. Flere og flere har dette behovet fordi de benytter to mobiltelefoner – enten de har to separate nummer eller bruker tvillingkort, sier forretningsutvikler Øyvind Lundbakk Pedersen hos Dangaard Telecom Norway.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen