Med PC i regnet

Selskapet Targus har lansert en ny ryggsekk. Targus Notebook Backpack har et innebygd regnslag, og rettes mot personer som sykler i regn. Det innebygde regnslaget skal enkelt kunne trekkes ut og over vesken, og pakkes sammen igjen ved opphold. Regnslaget skal både beskytte mot regn og søl.

Ryggsekken har velpolstrede skulderremmer, bryststropp og ryggpute som gjør den behagelig å bære. Videre har ryggsekken eget rom i vesken for en bærbar datamasiin, og det finnes også separate rom til tilbehør og andre personlige eiendeler.

Sekken kommer i to størrelser. En mindre utgave rommer bærbare datamaskiner på opptil 13,4 tommer, og en større utgave rommer store bærbare datamaskiner på opptil 18 tommer.

Tilgjengelighet og pris

Du finner flere typer ryggsekker og bærevesker i vår prisguide, men det er uklart når de nye Targus-modellene vil være tilgjengelige i norske butikker. Targus Notebook Backpack har en veiledende pris på 499 NOK for den mindre utgaven (13,4 tommer), TCB006EU, og 699 NOK for den store (18 tommer), TCB001EU.

(Kilde: Targus)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen