Med iPod i sekken

O'Neills H2-serie består av tekstiler med innebygd teknologi, et konsept som blir stadig mer utbredt. Det siste produktet er en ny ryggsekk, som er spesielt utviklet for bruk sammen med iPod.

Inni ryggsekken finner man en vanntett og polstret lomme, som inneholder en kontrollboks. Ved å koble iPod-en til denne boksen kan man skifte sanger og stille volumet direkte fra et panel som er plassert på den venstre skulderstroppen.

I tillegg har sekken støtte for blåtann, noe som sammen med en mikrofon i skulderstroppen gjør det mulig å bruke ryggsekken som en håndfri - noe som er praktisk når man har ski på beina og èn stav i hver hånd.

I tillegg til å være både musikkspiller og håndfrisett, kan ryggsekken lade enhetene dine via en USB-port i kontrollboksen. Dette forutsetter imidlertid at solen skinner, ettersom man finner solcellepanel på baksiden av sekken. Dermed har man et miljøvennlig og praktisk alternativ til batteridrevne ladere.

O'Neills ryggsekk kommer på markedet i løpet av juni, og kan bestilles fra produsentens egne hjemmesider. Prisen er foreløpig uvisst.

(Kilder: Mobilemag, O'Neill)

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen