Med Jump slår du to fluer i en smekk
Teknofil
(Bilde: Native Union)

Med Jump slår du to fluer i en smekk

Lader både seg selv og mobilen din samtidig.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Jump er resultatet av ekteskapet mellom den vanlige mobilladeren og ekstrabatteriet til mobilen din. Dette betyr at du kan lade både mobilen din og Jump samtidig, og dermed slipper å drasse rundt på både en vanlig lader og en ekstra enhet med strøm, om du vanligvis bruker det.

Kort fortalt: du slår to fluer i en smekk.

Kort finansieringstid

Det tok bare litt over 24 timer for Jump å nå finansieringsmålet sitt på Kickstarter, så det ser ut til å være et tydelig marked der ute. Kort fortalt består innretningen av et batteri på 800 mAh med en boks rundt, samt to ledninger som går ut fra denne. I enden av den ene ledningen er det en vanlig USB-utgang, mens det i enden av den andre finnes en micro-USB-kontakt eller en Lightning-adapter, avhengig av hvilken versjon du kjøper. 

Det er selskapet Native Union som produserer Jump. Ifølge produsenten selv vil tingesten fungere som en vanlig lader dersom du kobler den til en kraftkilde og mobiltelefonen samtidig. Med dette menes det at Jump først lader mobilen din, og deretter lader seg selv. Dette sparer ladetiden, og må sies å være mest praktisk.

Liten og kompakt

Jump ser solid og kompakt ut, og kan bokstavelig talt tas med i lommen uten at det blir til bry. Når du ikke lader kan ledningene foldes inn i spor på sidene av boksen, og utgangene kan legges i uthulinger på de store flatene. Slik blir Jump til en simpel, liten boks når den ikke brukes, og man unnslipper kabelkaoset som vanligvis følger med ladere. Vidunderet kan bli ditt for omtrent 250 kroner på Kickstarter dersom du støtter crowdfundingen, men om du venter til senere vil prisen gå opp til rundt 300 kroner.

Venter du på apokalypsen og trenger en alternativ kraftkilde?
Denne lar deg sveive igang den digitale bestevennen din »

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen