Med denne tjenesten kan du kjapt slette deg helt fra Internett
(Bilde: Skjermdump)

Med denne tjenesten kan du kjapt slette deg helt fra Internett

Om du er lei av hele Internett gjør ny svensk tjeneste det enkelt å melde deg ut.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Internett er blitt en integrert del av de fleste menneskers hverdag, og nettopp derfor er et ønske om å ta en fullstendig pause fra nettet en ikke en helt uforståelig impuls. Prosessen med å «slette seg selv» fra nettet kan imidlertid være tungvinn, men nå finnes det en løsning som forenkler den.

Blant andre The Next Web har snappet opp en ny, svenskutviklet tjeneste som heter Deseat.me, som setter brukere i stand til å slette brukerkontoene du har på Internett på en kjapp måte.

Foto: Skjermdump

Gir deg liste med slettelenker

Tjenesten fungerer ved å bruke påloggingsinformasjonen fra Google til å skanne etter alle apper og tjenester som du har opprettet brukerkontoer til. Deretter får du en liste over kontoene med lenker direkte til slettefunksjonene hos de respektive tjenestene og instruksjoner til hvordan du sletter kontoene for godt.

Tjenesten bedyrer at personvern og sikkerhet er en høy prioritet og garanterer at den ikke selv har tilgang til noe av informasjonen, og at alt brukerne forteller tjenesten er hvilke kontoer du skal slette, og ikke mer.

Om du av av ulike grunner har lyst til å koble deg av Internett en stund kan du prøve ut tjenesten selv på Deseat.me, og det anbefales også å lese gjennom betingelsene.

Nettet er ikke et spesielt trygt sted: Nå er et nytt Facebook-virus i ferd med å spre seg via chatten »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen