Slik ser appen og kortet ut. Sistnevnte burde ikke ha noen problemer med å gli ned i lommeboken din.
Teknofil
Slik ser appen og kortet ut. Sistnevnte burde ikke ha noen problemer med å gli ned i lommeboken din. (Bilde: Findemtracking)

Med denne mister du aldri lommeboken

Find'Em Tracking er verdens tynneste bluetooth-søker.

Det er særlig to ting her i verden vi hater å glemme eller miste: lommeboken og mobilen. Find'Em Tracking finner kanskje ikke mobilen for deg, men du kan bruke mobilen til å la produktet lede deg frem til lommeboken.

Enkel design, ikke enkel å sette opp

Find'Em Tracking er en svart eller hvit plastbrikke på størrelse med et bankkort. Den bruker Bluetooth til å kommunisere med mobiltelefonen din og gi deg kortets eksakte posisjon. Brikken er 2,4 millimeter tykk, og altså tynnere enn de fleste andre bluetooth-søkere.

Kort sagt fungerer produktet ved at du legger dette "kortet" i lommeboken – og lar det ligge der. Så kan du spore opp lommeboken i tilfelle du ikke finner den. Rekkevidden er 150 fot, eller litt over 45 meter. Dersom du beveger deg ut av denne sonen, vil telefonen gi et høyt og tydelig varsel. Smart.

Men, det er noen haker. Appen som følger med skal ifølge testerne hos thenextweb.com ikke være særlig intuitiv. Den skal imildertid fungere bra når man bare skjønner hvordan den brukes. I tillegg står det pent lite på kortet om hva knappene på det skal brukes til, og bruksanvisningen sier like lite om hvordan man parer telefonen til brikken.

Vil møte gode konkurrenter

Hvis du forhåndsbestiller kortet, som fortsatt ikke er lansert, vile det lette deg for 24,99 dollar, eller den nette sum av omtrent 150 kroner. Det finnes imidlertid allerede et hav av duppeditter som forteller gjenstanders posisjon gjennom både bluetooth og andre elektroniske kommunikasjonsformer.

Find ´Em Tracking må derfor både kjempe om plassen i lommeboken din, og også kjempe mot konkurrenter som StickNFind og Chipolo. Om tynnheten appellerer i dette markedet, vil bare tiden vise.

Lyst til å kunne spore andre eiendeler også? 
Chipolo tar saken med glede »

(Kilde: Thenextweb)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen