Bycle gjør det mulig å filme veien foran deg ved hjelp av et innebygget prisme.
Bycle gjør det mulig å filme veien foran deg ved hjelp av et innebygget prisme. (Bilde: Kickstarter)

Med denne kan du forvandle iPhone til en fullverdig sykkelcomputer

Kickstarter-sykkelfestet «Bycle» lar deg blant annet filme veien foran deg.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det finnes riktignok mange sykkelfester for mobiltelefoner på markedet, men på finansieringsnettstedet Kickstarter har det nå dukket opp en modell som skiller seg litt ut. «Bycle» er navnet på en innretning som gjør en del mer enn å bare fungere som feste.

Produktet, som er laget for iPhone, har blant annet den litt spesielle egenskapen at det legger til rette for høykvalitets videooppptak av syklingen.

Har innebygget prisme

Denne funksjonen er mulig ved hjelp av et prisme på festet som er plassert på samme sted som kameraet på mobilen, og som gjør at kameraet fanger opp det som befinner seg foran sykkelen. Festet er i tillegg vanntett, uten at dette ødelegger for bruk av berøringsskjermen.

Med produktet følger det naturlig nok også en egen mobilapplikasjon, som bruker mobilens GPS til å kartlegge rutene og følge med på hvor du befinner deg.

Appen byr også på del annen funksjonalitet, som for eksempel muligheten til å kjapt finne frem til bestemte deler av videoene ved å velge punkter langs ruten du har tilbakelagt. I tillegg holder appen styr på diverse treningsrelaterte data.

Slik er produktet bygd opp.
Slik er produktet bygd opp. Foto: Kickstarter

Et stykke igjen til Kickstarter-målet

Festet skal passe til de aller fleste sykkelstyrer, men er som sagt primært utviklet for iPhone, nærmere bestemt iPhone 6, 6 Plus, 6S og 6S Plus. I skrivende stund har utviklerne kun samlet inn 5000 dollar av et mål på 50 000 dollar med 30 dager igjen, så målet er et stykke unna.

Den endelige prisen på produktet vil ligge på 70 dollar, cirka 600 kroner, og salget skal etter planen starte i oktober. Les mer på Kickstarter, og se også video under.

Dette produktet gjorde braksuksess på Kickstarter: Nå kan du bestille den modulære smartklokken Blocks »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen