DVjMWa0WkAEgT30
DVjMWa0WkAEgT30 (Foto: Evan Blass/Twitter)

Denne skal gjøre Galaxy S9 brukbar som en PC

Tilleggsutstyr til toppmodellen allerede lekket.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Samsung neste flaggskip Galaxy S9 nærmer seg ansering, men sannelig dukker det ikke fremdeles opp ny informasjon om mobilen. Nå har den kjente ryktemakeren Evan Blass kommet på banen med et stykke tilbehør til den kommende toppmodellen.

Blass, som unektelig har et godt rulleblad på ryktefronten, la nylig ut et bilde på Twitter av det som skal være en litt spesiell dokkingstasjon til Galaxy S9. 

Dokkingstasjonen heter DeX Pad og ble først tilkjennegitt av Blass på nettstedet VentureBeat i fjor høst. Dex Pad er en sak som kobler seg til mobilen og gir telefonen en slags PC-funksjonalitet ved å koble på en ekstern skjerm.

Trolig oppdatert utgave av S8-stasjonen

Samsung har allerede tidligere lansert en DeX-dokkingstasjon til Galaxy S8, så det nye produktet fremstår på ingen måte som usannsynlig. Den nye varianten som ifølge Blass skal komme til Galaxy S9 vil ha et annet design enn S8-varianten, og er en flat sak med telefonen liggende oppå.

Den nøyaktige funksjonaliteten til DeX Pad er ikke kjent, men som man tydelig kan se av bildene skilter produktet i alle fall med to USB-porter, en HDMI-port og en USB Type-C-port. Ifølge Blass skal dokkingstasjonen la deg bruke mobilen som virtuelt tastatur og pekeplate, slik at man ikke nødvendigvis trenger å koble på et eksternt tastatur, slik som med S8-varianten.

Det at Dex Pad har et flatt design hvor mobilskjermen vender opp ser ut til å underbygge dette. Produktet skal for øvrig være bakoverkompatibelt, slik at du også kan bruke stasjonen med Galaxy S8.

S9 er ventet å bli lansert den 25. februar, i forkant av mobilmessen Mobile World Congress i Barcelonaog i så fall vil vi nok også få mer informasjon om den nye dokkingstasjonen ganske snart.

Så mye vil Galaxy S9 trolig koste i Norge »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen