Med Asus PadFone Mini får du både mobil og nettbrett
Teknofil
(Bilde: ASUS / YouTube)

Med Asus PadFone Mini får du både mobil og nettbrett

Hybriden er endelig offisielt annonsert.

Asus' nye kombinerte smarttelefon og nettbrett, PadFone Mini, har blitt lekket på nett flere ganger allerede. Nå slipper Asus å bekymre seg for ytterligere lekkasjer, ettersom hybridproduktet endelig er offisielt kunngjort i Taiwan.

PadFone Mini er en mindre utgave av PadFone Infinity. I denne mindre utgaven kan smarttelefonen vise til en skjermstørrelse på 4,3 tommer og nettbrettet kan skilte med 7 tommer.

Lad opp med nettbrettet

Den offisielle annonseringen bekrefter stort sett alle ryktene om PadFone Mini, inkludert et firekjernet Snapdragon-brikksesett klokket til 1,4 GHz, 1 GB RAM, 16 GB internminne, microSD-kortinngang og Android 4.3. Mobilen har en oppløsning på 540 x 960 piksler og et batteri på 1500 mAh, mens nettbrettet har en oppløsning på 1280 x 800 og et batteri på 2200 mAh. Sistnevnte batteri kan for øvrig brukes til å lade opp telefonen.

PadFone Mini kan ellers lokke med en såkalt «Owl Mode» på kamerafronten, som lar deg ta flere bilder sammenhengende i rask rekkefølge. Prisen i Taiwan ligger på 2500 kroner, og i første omgang er hybriden kun planlagt for Taiwan, Kina, Hongkong, Singapore, Indonesia og Russland.

Sjekk ut testen av storebror:
Luksusutgaven av PadFone imponerer »

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen