Maxtor oppdaterer til OneTouch II

Maxtors nye OneTouch II-serie er først og fremst tiltenkt som en helautomatisk backup-løsning som fungerer i bakgrunnen, eller kan initieres med "one touch" - ett klikk. Og oppdateringen innebærer mye mer enn bare et nytt utseende.

Nytt i versjon II er et enklere oppsett som bare stiller noen få spørsmål før man er i gang, passordbeskyttelse, en tretrinns gjenopprettingsprosedyre og at den nå booter på Mac-er. I tillegg har den fått større disker, som følger utviklingen: OneTouch II-diskene kommer i kapasiteter på 250 og 300 GB med 16 MB cache.

Overføringen besørges som i forrige versjon av USB 2.0 og FireWire 400, som ifølge Maxtor gir disken en overføringshastighet på henholdsvis 34 og 41 megabyte i sekundet.

Søketiden på 9 ms er derimot kanskje ikke av den raskeste, og 300 GB-utgaven har en rotasjonshastighet på skarve 5400 rpm - som vi mistenker kan være på grunn av varmeutviklingen.

Les mer om disken på Maxtors hjemmesider.

Disken ser ikke ut til å kommet til landet enda, og den norske prisen er også ukjent. I USA har Maxtor anbefalt en utsalgspris på 380 dollar for 300 GB-utgaven og 330 dollar for den med 250 GB.

Klikk på pekeren til prisguiden under for å bli oppdatert på når disken kommer, og hva prisen eventuelt blir i norske nettbutikker.

(Kilde: Digit-life, Maxtors pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen