Max på Get likevel

Get og TVNorge har i dag inngått en avtale som gjør at den nye TV-kanalen MAX likevel blir tilgjengelig for Get sine kunder. I tillegg blir TVNorge HD tilgjengelig, og kanalen FEM og The Voice, som ble stengt onsdag, åpnes opp igjen.

Det ble tidigere denne uken brudd i forhandlingene mellom TVNorge og Get, og som en konsekvens av dette stoppet distribusjonen av FEM og The Voice.

Da vi i går meldte at flere av TVNorges kanaler ikke lengre var tilgjengelig for Get-kunder, ble det mange kommentarer fra sinte lesere i vårt forum.

”Vi ble lovet gull å grønne skoger med masse norsk fotball og action når vi signerte avtale med Get. Er dette brudd på markedsføringsloven. Isåfall håper jeg flere er med å gir et rettslig krav til Get. JEG VIL HA TILBAKE PENGENE MINE!”, var blant reaksjonene.

Vi antar at Get selv har fått sin andel av klagene, og partene har nå blitt enige om en avtale for alle TVNorges kanaler. Dette betyr at FEM og The Voice kommer tilbake på skjermen, og at Get sine kunder også får TVNorge HD og den nye kanalen MAX.

− Dette har vært vanskelige forhandlinger, men vi er glade for at vi endelig kom frem til en avtale som sikrer Gets kunder tilgangen til TVNorges kanaler. Med avtalen i boks kan Get sine kunder se frem til en fin tv-helg med alle TVNorges kanaler tilgjengelig, sier administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen.

TVNorge HD og MAX vil inngå i Startpakken hos Get og blir tilgjengelig for alle Get sine digital-TV kunder. FEM, The Voice og MAX er allerede tilgjengelig, og TVNorge HD blir tilgjengelig så raskt det er teknisk mulig.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen