Guide

Mastiff lager HDPC - del 2

Vår alles (?) kjære Mastiff
Vår alles kjære Mastiff er endelig tilbake

På grunn av enkelte mer eller mindre skarpe innlegg i forumet etter forrige artikkel vil jeg begynne denne artikkelen med det som er blitt så populært i saksanleggenes hjemland USA, en såkalt ”disclaimer”. Direkte oversatt betyr det ”dementi”, men en bedre og mer presis oversettelse er nok ”ansvarsfraskrivelse”:

Artikkelforfatteren forbeholder seg den fulle retten til å holde den tonen og den pisspreikprosenten (PPP) han finner passende, formålstjenelig og/eller humoristisk. Forfatterens sans for humor, subjektive meninger og nevnte PPP kan ikke tas til inntekt for en generell holdning eller den humoristiske sansen til HW.no eller tilknyttede annonsører, sponsorer eller annet personell. Innlegg i forum som gjelder artikkelens tone, og ikke faktainnholdet, vil ikke bli kommentert av artikkelforfatteren, men oversett med suveren forakt. Og det er ikke mange som er like suveren i sin forakt som nevnte artikkelforfatter.

Sånn, da var det gjort. Og da kan vi komme til saken. Eller pisspreiket. Eller en kombinasjon, som vel er mer i samsvar med mine tradisjoner. Og en liten forklaring. Denne artikkelen er mer enn en tanke forsinket, og det skyldes flere forhold. Den første var en dårlig taimet løpetid. Nei, det var ikke fru Mastiff! Hobbiten vår skulle ha løpetid i mai, men begynte i påsken, så jeg måtte i all hast bruke uken etter påske på forberedelser og diverse saker og ting, for så å dra til Tyskland og pare henne, og jeg ble der i en drøy uke. Men hva gjør man ikke for en så pen dame?

Turen ned og opp igjen er jo selvsagt også morsom. 160 km/t uten å risikere lappen er alltid kult, og spesielt i en Chevrolet Suburban, som mange ville tro ikke egnet seg i de hastighetene, men som faktisk fungerer ypperlig! Men det er jo en tanke pinlig å være tøffing i 160 når det kommer en hissig, liten Audi R8 forbi som nesten får meg til å hoppe ut for å sjekke hvorfor jeg har stoppet!

Etter det vikingtoktet var det diverse andre ting som kom opp (som å ta igjen det tapte i hovedjobben min). Og den siste forsinkelsen (som ble på en drøy uke) skyldtes en ren tabbe i konstruksjonen av grunnoppsettet. Men her er iallfall verket (om det er makk- eller mester- får være opp til den enkelte leser å avgjøre).

Dessuten, etter forrige artikkel har jeg igjen tenkt litt over filosofien i mine kino-PC-er, for det er jo flere forskjellige måter å gripe saken an på. Jeg har også tenkt en del på barneombud, barneministere, Senterpartiet, konsulenter, Barack Obama, Hillary Clinton, Bill Clinton og sigarer, men jeg tror egentlig ikke disse har så mye med PC-er å gjøre. Jeg ville bare nevne det.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen