Masseslipp fra Lenovo

Lenovo lanserer fem forskjellige bærbare datamaskiner, og de tar i bruk både Fusion og Sandy Bridge. Maskinene skal etter planen være tilgjengelige på ulike tider – fra februar til april 2011.

Ultraportabel PC

ThinkPad X120e er en rimelig ultraportabel PC med en oppgradert AMD-prosessor og lang batterilevetid. Den er utstyrt med AMD Fusion E-Series Accelerated Processing Unit (APU) som gir økt ytelse for forretningssystemer, multimediefunksjoner og andre applikasjoner. Skjermen er på 11,6 tommer.

Prosessoren skal ifølge en pressemelding gi 65 prosent bedre ytelse for raske websøk, rask nedlasting av dokumenter og utøvelse av andre funksjoner. Batterilevetiden er forlenget med opp til 30 prosent.

Maskinen har HDMI-port for overføring til ekstern skjerm eller TV, og har oppkopling via WiFi, Bluetooth eller mobilt bredbånd.

Pris og tilgjengelighet

Maskinen koster fra 400 USD (2 300 NOK). Den vil være på markedet i løpet av februar. Det er foreløpig ikke bestemt når modellen kommer til Norge.

Bedriftsmaskiner

Lenovo lanserer fire nye maskiner for små og mellomstore bedrifter.

Thinkpad Edge E220s og E420s har høy ytelse og integrert grafikk basert på andre generasjon Intel Core i3-, i5- eller i7- prosessorer (Sandy Bridge).

Maskinene er utstyrt med Lenovo Enhanced Experience 2.0 som ifølge pressemeldingen skal gi inntil 30 prosent raskere oppstart, flere trådløse oppkoplingsteknologier inklusive 4G/WiMAX, Dolby hjemmekino, og HD videokonferanse med kamera. Skjermene er på henholdsvis 12,5 og 14 tommer, vekten er fra 1,6 kilo og tykkelsen på ca. 2,5 centimeter.

Lenovo lanserer også de rimeligere Thinkpad Edge E420 og E520 basert på Intel Core prosessorer, og på utvalgte modeller Lenovo Enhanced Experience 2.0 med funksjoner som reduserer oppstart- og lukketid.

Priser og tilgjengelighet

Thinkpad Ege E220s og E420s er på markedet i april, og koster fra henholdsvis 899 USD (5 300 NOK), og fra 749 USD (4 400 NOK), begge uten MVA.

Thinkpad Edge E420 og E520 er på markedet i april, den siste også i Europa. De koster fra 599 USD (3 500 NOK), uten MVA.

(Kilde: Lenovo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen