Maskinene du kjøper til dama
Teknofil

Maskinene du kjøper til dama

Trenger du en ekstragavant gave til Valentines? Her er løsningen.

MSI med egen valentinesutgave
Valentines Day nærmer seg med stormskritt og PC-produsentene lar ikke muligheten gå ifra seg for å tjene litt ekstra. Derfor har MSI laget en egen utgave av sin minimaskin MSI Wind spesialdesignet for de kjærlighetssyke.

MSI Wind Valentine Edition kommer med prosessor på 1.6Ghz, 1GB minne, 10 tommer stor skjerm og harddisk på 160GB. Men de som peker seg mest ut med maskinen er likevel designet. Maskinen er ikke bare farget rosa, men er også utsmykket med et stort hjerte som seg hør og bør med en valentinesutgave. MSI satser tydeligvis på å treffe de datafrelste jentene med sansen for det sukkersøte.


HP satser også med design
MSI er derimot ikke alene om å forsøke å appellere til det kvinnelige publikum. HP planlegger å lansere en ny minimaskin i Norden snart, HP Mini 1000. I den anledning annonserer svenske HP at de vil selge et begrenset opplag av designmodellen Vivienne Tam. Designutgaven kommer i en blanding av rosa, rødt og lilla og henter inspirasjon fra den kinesiske nasjonalblomsten Pion, ifølge svenske HP. Dette bør være langt mer appellerende enn de tradisjonelle svarte, grå og hvite fargene bærbare maskiner vanligvis kommer i.


Ifølge HP Norge vil maskinen også komme hit til landet i slutten av februar, starten av mars. Den spesielle designutgaven kommer da også på markedet her og får en veiledenede pris på 4.990 kroner.

Kilde:
Engadget.
IDG Sverige.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen