Marvel går til Japan

Superheltene i Marvel Entertainment har blitt gjort om til leker, tegnefilmer, og kanskje mest lønnsomt, spillefilmer som "Spider-Man" og "Iron Man". Siste nytt er nå at de også skal tilpasses det japanske marked, melder nettstedet Filmz.dk.

Iron Man er en av heltene som nå skal tilpasses den japanske kulturen.
Iron Man er en av heltene som nå skal tilpasses den japanske kulturen.

I japansk versjon

Marvel har nå nemlig gått sammen med Madhouse, et japansk animasjonsselskap, for å utvikle nye versjoner av de kjente superheltene i hele fire splitter nye anime-serier.

Simon Philips, formannen i Marvel International, kan forsikre oss om at de ikke bare skal eksportere de amerikanske heltekarakterene og konseptet slik det er i dag. Nei, det skal skrives nye bakgrunnshistorier og lages nye utseender til heltene fra Marvel, slik at de kan reflektere japansk kultur.

– Det vil skape et helt parallelt univers for Marvel, sier Philips.

Iron Man og Wolverine

Til nå er det blitt avslørt at Iron Man og Wolverine er to av de fire superheltene som skal få en japansk vri. De skal begge få hver sin serie på tolv episoder, som skal ha premiere på japansk TV tidlig i 2010.

Madhouse kan allerede vise frem sine første manga-påvirkede tegninger av Iron Man, og en smakebit av disse kan du nå finne på Sponichi.co.jp.

Japanske Madhouse ble grunnlagt i 1972 og står bak en rekke suksesser innen anime-verden, som "Ninja Scroll", "Tokyo Godfathers", "Death Note" og "Metropolis". De har også bidratt med animasjon til "The Animatrix" og "Batman: Gotham Knight".

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen