Mars-patcher fra Microsoft

patch

Microsoft lanserer nå sikkerhetspatcher ca. en gang i måneden. Denne gangen er det tre nye oppdateringer for henholdsvis MSN Messenger, Outlook 2002/Office XP og Windows 2000.

 • MS04-008
  Sårbarhet i Windows Media Service som gjør at en person kan sende ondsinnet kode med TCP/IP pakker til en bestemt port. Denne sårbarheten gjelder kun Windows 2000.

  For å fikse dette hullet kan du laste ned oppdatering fra Microsoft.com.

 • MS04-009
  Sårbarhet i Microsoft Outlook 2002 og Office XP. En person kan lage en ondsinnet kode og legge den ut på en webside. Personen kan da få tilgang til din PC hvis du besøker denne websiden eller får epost som er HTML-kodet.

  For å fikse dette kan du laste ned SP3. NB: finn frem riktig språkversjon, Norwegian = norsk. Eller du kan gå til office.microsoft.com hvor du finner en oversikt over alle oppdateringer for nyere versjoner av Microsoft Office.

 • MS04-010
  Sårbarhet i Microsoft MSN Messenger 6.0 og 6.1. En person kan sende ondsinnet kode til meldingsprogrammet og på den måten få tilgang til brukerens PC. Last ned og installer nyeste versjon av MSN Messenger for å fikse hullet.

Den enkleste måten å laste ned siste sikkerhetsoppdateringer for Windows på er å slå på automatisk oppdatering eller å ta et regelmessig besøk til windowsupdate.microsoft.com.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen