Marketplace også for eldre Windows

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I forrige uke lanserte Microsoft sitt svar på Apples App Store og Android Market - en portal på mobilen for å laste ned programmer og spill som har fått navnet Marketplace. Nå har selskapet avslørt flere detaljer om den nye portalen. 

Også for eksisterende Windows-mobiler

Det mest interessante er kanskje at portalen ikke bare skal bli tilgjengelig til Windows Mobile 6.5, som også ble lansert i forrige uke. Den skal også bli tilgjengelig for Windows Mobile 6.1 og 6.0, ifølge Chicago Tribune. Det betyr at de som har Windows Mobile på mobilen i dag kan nyte godt av den nye markedsplassen. 

Matketplace skal være forhåndsinstallert på alle mobiler med Windows Mobile 6.5. Portalen skal inneholde både gratisprogrammer og programmer som koster penger. Selskapet satser på fleksible betalingsmåter, og vil både tillatte kredittkort og betaling via operatører.

Microsoft lover også å ha enkel politikk for hvilke programmer og spill som skal være tilgjengelig gjennom Marketplace. De vil også gjøre det raskt og enkelt for utviklerne å få programmer publisert gjennom portalen. 

Les mer på Microsofts blogg »

(Kilde: msmobiles.com, Chicago Tribune)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen