Markedets beste og verste énkronesmobiler

Det kommer stadig vekk tilbud om mobiltelefoner til 50 øre og en krone, og samtidig hagler advarslene om å kjøpe billige mobiltelefoner med tilhørende dyre abonnement med bindingstid.

 

TV2 Nettavisen har saumfart nettbutikkene til Elkjøp, Expert, Telehuset og Spaceworld og laget en oversikt over de beste og verste énkronestilbudene på markedet i dag.

SE T290Tenk deg godt om
Verst ut av testen kommer Sony Ericsson T290, som i løpet av det første året vil koste deg 3789 kroner. Velger du å kjøpe den samme mobiltelefonen uten abonnement, sparer du over 3000 kroner, og kan attpåtil velge å ha et abonnement som er billigere i bruk.

 

Flere andre billigmobiler fra både Sony Ericsson, Nokia, Siemens og Samsung er det billigere å kjøpe til fullpris og heller ha et rimeligere abonnement.

Nokia 2600 og Siemens M50 er to minst like gode eksempler på mobiltelefoner du bør unngå. Du kan ringe og sende tekstmeldinger med disse mobilene men ellers er det ingenting ved disse modellene som ikke andre nyere, bedre og like billige mobiltelefoner gjør bedre.

 

Penger å sparesamsung_e330
Det er ikke alle énkronestilbudene som er dårlige kjøp. I visse tilfeller kan det faktisk være penger å spare.

Forskjellen er aller størst på Samsung E330.
Den vesle kameramobilen koster nemlig 1700 kroner uten abonnement, mens det billigste énkronesavtalen gir deg den samme mobilen en krone, og med en totalpris på 589 kroner det første året.

Det beste av énkronestilbudene er trolig allikevel Sony Ericsson K600i. Som eneste 3G-mobil til 1 krone, er dette et svært godt kjøp.

Med støtte for både tv, rask surfing og videosamtale kan du gjøre alt som er mulig å gjøre med en mobiltelefon. I tillegg har mobilen både megapikselkamera og MP3-spiller.

 

Les også vår artikkel om mobiltelefoner uten bindingstid, og sjekk den komplette listen for å unngå å bli lurt av billige énkronestilbud som koster langt mer enn de smaker.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen