Mario Kart-suksess for Nintendo
Teknofil
(Bilde: Nintendo)

Mario Kart-suksess for Nintendo

1,2 millioner røsket med seg spillet i helgen.

Det er riktignok drøye ti måneder siden vi rapporterte om stupende Wii U-salg, men det er en dårlig bevart hemmelighet at Nintendos nyeste spillkonsoll – Wii U – aldri har slått helt an. På fredag hadde dog Mario Kart 8 verdenslansering, og det solgte til den store gullmedaljen.

Hele 1,2 millioner kopier av Mario Kart 8 ble solgt i løpet av de første tre dagene. Til sammenligning så ble det solgt kun 1,03 millioner kopier av alle Wii U-spill fra april til juni i fjor.

– De beste dagene ligger foran oss

Det sørger naturligvis for optimisme hos den amerikanske Nintendo-bossen, som i en pressemelding sa at Mario Kart-salget bare var et bevis på at Wii U vil se bedre dager fremover. Han minnet også om at E3-messen i Los Angeles kun er dager unna, og at man da vil bli servert nyheter i massevis om de kommende Nintendo-spillene.

Populariteten til Mario Kart 8 sine forgjengere er heller ikke til å kimse av. Totalt har serien solgt over 100 millioner kopier, med utgavene til Nintendo Wii og DS som de største bidragsyterne. De står nesten for seksti prosent av salgene til den populære spillserien.

EA slutter å lage spill til Wii U:
– Vi lager ikke spill for barn, sier selskapet »

(Kilde: Ubergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen