Marantz UD7006

Marantz lanserer universell Blu-ray-spiller

Marantz gir ut en ny Blu-ray-spiller i det øvre mellomsjiktet med sin UD7006 – som støtter 3D-avspilling, Dolby TrueHD og DTS-HD. Den kan også spille av alt fra Super Audio CD-er til Blu-ray-plater.

Analogt 7.1-system

Den nye Blu-ray-spilleren henger med i tiden og skal via en firmware-oppdatering til sommeren bli kompatibel med YouTube-avspilling. UD7006 kommer allerede utstyrt med DLNA 1.5-kompatibilitet – hvilket betyr at man kan streame video, musikk og foto fra andre enheter i husholdningen til avspilleren og TV-en.

UD7006 kommer utstyrt med en 192 KHz/32 bit audio DAC til sitt 7.1-system og skal dessuten sørge for en ren gjennomgang av audiosignaler via sin "Pure Direct Mode." Spilleren har i tillegg Anchor Bays ABT2015 videooppskalerer og Analog Devices ADV7340 som videoprosessor.

Av filformater tar avspilleren MP3, WMA, AAC, WAV, DivX Plus HD, AVC HD, JPEG, Kodak Picture CD format via plater – og MP3, WMA, AAC, WAV, DivX Plus HD, AVC HD/MPEG/h.264/JPEG ved hjelp av USB og nettverk.

Pris og tilgjengelighet

Marantz UD7006 har ennå ikke dukket opp hos norske forhandlere, men er å få tak i hos for eksempel svenske Hifi Kit Electronic AB til rundt 7800 norske kroner.

(Kilder: FlatpanelsDK, Marantz, Recordere)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen