Manusforfattere i streik

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Fra og med i går kveld har manusforfatterne i Hollywood gått i streik. Det er forbundet ”The Writer`s Guild of America” som har satt foten ned, og de forlanger en bedre avtale før skrivemaskinene igjen settes i gang. Selvfølgelig har Hollywood en haug med manus i reserve, men hvem skal skrive nye utkast?

Det blir lite aktivitet rundt skrivemaskinene i Hollywood fremover.
Det blir lite aktivitet rundt skrivemaskinene i Hollywood fremover.

No more Daily shows

Streiken går hardest utover de daglige liveshowene som for eksempel ”The Daily Show” og ”The Colbert Report” – som begge blir midlertidig stanset. Ifølge Empireonline.com står WGA og samarbeidspartnerne AMPTP (Alliance of Motion Picture and Television Producers) langt fra hverandre i den gjeldende saken, og det er derfor umulig å si når streiken vil opphøre. Sannsynligvis er det snakk om måneder.

For oss filmfans er det foreløpig ingen fare. Hollywood, businessorienterte som de er, har naturligvis forberedt seg godt med tanke på streik. I bakhånd har de utallige manus. Problemet oppstår først når manusene trenger forbedringer, dermed kan det bli mye rart som kommer fra den amerikanske kinomaskinen fremover.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen