Mannen bak Wolverine-klørne har laget «pyro suit»
Teknofil
(Bilde: Skjermdump/YouTube)

Mannen bak Wolverine-klørne har laget «pyro suit»

Spruter flammer 3-4 meter foran deg.

For et par uker siden fortalte vi om en kar med navn Colin Furze som hadde laget et par klør inspirert av X-Men-figuren Wolverine. Nå skal Colin få enda mer oppmerksomhet, da hans nyeste YouTube-stunt viser en ny oppfinnelse inspirert av en annen X-Men-karakter.

Mens han forrige gang utviklet et par sylskarpe klør, har han denne gangen blitt inspirert av karakteren Pyro. Kjenner du ikke til X-Men, så skjønner du kanskje uansett at det dreier seg om flammer. Innredningen kan nemlig sprute flammer ut av «hendene dine», opptil fire meter foran deg!

Utstyrt med en propantank på ryggen, ser vi hvordan Colin spruter ut flammer ved hjelp av et par «hansker». Det kan minne mye om en flammekaster, men illusjonen om at flammene kommer sprutende ut av hendende er ubeskrivelig rå.

 

Dessuten skal det være hundre prosent sikkert å bruke den, med et sikkerhetssystem som hindrer at gassen tar fyr såpass fort at slangen og tanken kan eksplodere. Definitivt et kult partytriks nå som grillsesongen for alvor er i gang.

Trodde du at du visste alt om superhelter?
Denne videoen viser deg syv ting du ikke visste »

(Kilde: Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen