Shane Butcher er villig til å gi opp alt for å starte et nytt liv.
Teknofil
Shane Butcher er villig til å gi opp alt for å starte et nytt liv. (Bilde: Shane Butcher, YouTube)

Mann selger hele livet sitt på eBay

Nå kan en suksessfull forretning, to hus og flere biler bli ditt.

Hva gjør du når du har alt? Når du har en suksessfull forretning, to flotte hus ved stranden, flere dyre biler og tre kajakker? Du selger alt sammen for å starte på nytt, selvfølgelig!

Det er i alle fall planen til den 29 år gamle amerikaneren Shane Butcher, som har lansert en side på eBay. Der tilbyr han hele livsverket sitt og all sin eiendom for den nette sum av bare 3,5 millioner dollar, eller 21 millioner kroner.

Selger den amerikanske drømmen

Den Florida-baserte gründeren er selvgjort millionær og har bygd opp sin egen suksessrike dataspillforretning. Han lever et liv de fleste av oss bare kan drømme om, og det er nettopp den amerikanske drømmen Butcher vil selge når han nå ønsker å starte fra scratch igjen.

Butcher sier han fikk ideen fra lignende salg på eBay, og nå er han og familien hans på utkikk etter nye utfordringer og opplevelser verden rundt. De vil ikke være bundet fast av en forretning, og selger derfor alt arvesølvet:

– Hvis du bygger et slott, er det fantastisk å kunne selge det for deretter å bygge et nytt, som forhåpentligvis er større og bedre, forteller Butcher.

Stor spillsamling

I tillegg til hus, biler og forretning, har dataspillentusiasten Butcher en gedigen samling med sjeldne spill og spillmaskiner som han har samlet opp gjennom årene. Denne samlingen følger også med på kjøpet, men ikke alt er til salgs:

– Enkelte ting er ikke inkludert. Hunden min, for eksempel. Kone og barn er heller ikke inkludert, ler Butcher.

Som en del av tilbudet vil Butcher fungere som en personlig mentor i seks måneder for kjøperen og betale leie for ett år på både forretning og hus, slik at den nye kandidaten skal klare seg.

– Dette er ikke noe du ser hver dag, forteller Butcher til de lokale mediene i Florida. – Det er mange rare ting der ute, men dette skjer ikke veldig ofte. Det er så mange ting jeg fremdeles ikke har sett, og du kan ikke oppleve alt når du har ansvaret for en bedrift. Jeg har aldri sett Mount Everest, Mount Rushmore eller Yellowstone nasjonalpark. Jeg vil se ting. Jeg har en stor gjøremålsliste.

Bli vår fan på Facebook!
Bli vår fan på Facebook!

Med en kjøper får Butcher forhåpentligvis anledning til å oppleve alt dette.

(Kilde: Oddity Central)

Se videoen der Shane Butcher presenterer sitt unike tilbud på YouTube:


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen