Mann hater iOS 7 så mye at han saksøker Apple
Teknofil
(Bilde: Teknofil.no)

Mann hater iOS 7 så mye at han saksøker Apple

Operativsystemet setter tydeligvis følelsene i sving.

Apples nyeste operativsystem for mobil, iOS 7 er åpenbart ikke for alle. Det illustrerer denne saken, hvor en forbitret kunde går til sak mot det amerikanske selskapet over OS-et.

Mark Menacher fra California må mislike det han har sett av spenstige farger, flat design og rare ikoner, for han ber Apple innstendig om å fjerne installasjonsfilen til iOS 7 fra sin iPhone.

Denne filen blir lastet ned automatisk til en iPhone som er koblet til trådløst nett. Selv om den ikke installerer iOS 7 automatisk, maser den om installering hver gang telefonen startes opp.

Bandittkultur

– Apples forakt for kundebehov i samband med iOS 7 er forretningsmessig bandittkultur, sier Menacher i en offisiell uttalelse. – Steve Jobs var visstnok streng med de ansatte for å få glade kunder, men Tim Cook ser ut til å stå bak en kultur av forakt for kundetilfredshet i jakten på profitt. Det er en strategi som vil slå feil.

Menacher har tatt saken til rettsapparatet, hvor han ber om at installasjonsfilen til iOS 7 blir fjernet og 50 dollar for tort og svie. Apple har ikke kommentert saken.

Fyren er ikke alene:
iOS 7 får slakt for dårlig brukervennlighet »

(Kilder: CNET via BGR)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen