Manipulert klassebilde?

Foto: Tari Faris
Foto: Tari Faris

Sjokket var stort da mamma Jenn Truhe fra Florida, USA, fikk bilder av datteren fra fotografen. Selve klassebildet var fargerikt og fint - men enkeltbilde av datteren var det noe alvorlig galt med! Istedenfor å fremstå søt og uskyldig, var syvåringen plutselig blitt forvandlet til en puppedame!

-Jeg ble provosert, sjokkert og lammet. Hvordan har min syv år gamle datter plutselig fått en kløft på bildet? Fotografen må ha tuklet med bildet, det er jeg helt sikkert på, sier Jenn Truhe til sin lokalavis ICFlorida.com
Og sant skal sies, bildet av syvåringen ser meget merkelig ut; en diger skygge ligger over brystpartiet hennes, slik at det ser ut som hun har to velutviklede bryster å vise frem.
-Dette er jo min lille baby. Ingen skal se på henne på denne måten, fotografen må straffes, fortsetter Jenn Truhe.

I Orlando har debatten rast; er bildet manipulert eller har fotografen bare vært ekstremt uheldig med lyssettingen? -Hadde dette virkelig vært en uskyldig skygge kunne fotografen fint ha kroppet vekk kløften før bildene ble levert. På den måten ville dette aldri ha skjedd, fortsetter moren.
Fotografen på sin side, nekter hardnakket å ha tuklet med bildet av en førsteklassing. Andre fotografer i området har studert bildet, og alle er enige i at det er noe mistenkelig med bildene. Skyggen ser ikke naturlig ut og må ha vært manipulert inn for å oppnå en puppe-effekt.

Fotografen har tilbudt mor og datter besøk i studio hvor han vil sette opp belysning nøyaktig slik det stod den fatale dagen. Slik mener han å bevise sin uskyld, men foreløpig har ikke Jenn Truhe vært interessert i å besøke fotografen. Siste ord er ikke sagt i denne saken som vel bare kunne ha utspilt seg i USA. Mor Jenn Truhe har også fått kritikk fra lokalsamfunnet for å ha kledd syvåringen sin som Britney Spears…

NB! Bildet i denne artikkelen er ikke av den omtalte jenta. Det bildet kan du se her.

 
 
 
 
Denne artikkelen er hentet fra Fotopia.no. Gjengitt med tillatelse.
 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen