Mange godbiter i neste iPhone

Mange godbiter i neste iPhone

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Selv om Iphone utkonkurrerer andre mobilprodusenter på en del funksjoner, har mobilene manglet en del grunnleggende funksjoner som MMS og stereolyd. Dette kommer nå på plass med oppdateringen Iphone 3.0 denne sommeren.

Det er derfor klart at det må litt mer oppsiktsvekkende forbedringer til for at Apple skal lansere neste modell av sin populære Iphone.

Videoopptak
Stadig mer tyder for eksempel på at neste generasjons Iphone vil komme med et videokamera. Kanskje ikke så overraskende siden dette har vært en av de mest omtalte manglene siden den første Iphone-mobilen ble lansert for snart to år siden.

Nå har det også dukket opp et skjermbilde med ”Last opp video” i en betaversjon av Iphone 3.0. Ifølge Engadget kan det være en interessant skrivefeil, men andre mener det nok snarere er snakk om et feilplassert skjermbilde fra neste iPhone-modell.Appleinsider hevder også å ha fått bekreftet spekulasjonene om videokamera i den neste modellen fra en svært pålitelig Apple-kilde.

Det nye kameraet skal i tillegg også ta stillbilder med høyere oppløsning enn dagens 2 megapikslers kamera.

Internett og spill
Du skal også få mulighet for raskere internett. Mens dagens Iphone-telefoners hardware er begrenset til hastigheter på 3.6 Mbit/s, skal det bli fart på sakene med de nye telefonene. Det er imidlertid uklart om det er snakk om raskere mobil tilknytning eller WiFi.

Den amerikanske telegiganten AT&T har samtidig allerede lovet HSPA-hastigheter på opptil 7,2 Mbit/s i sitt nett til sommeren, og enda raskere hastigheter på opptil 20 Mbit/s i løpet av 2009.

Av andre nyheter skal det være snakk om betydelig bedre spesifikasjoner for å bruke mobilen til spill. Det er også mange som håper på støtte for flash.

Det spekuleres dessuten i om videokameraet vil være en funksjon som blir holdt igjen til bruk i en egen ”Highend-Iphone”.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen