(Bilde: Microsoft/Sony/Millward Brown Digital)

Mange flere vil kjøpe PS4 enn Xbox One

Amerikansk spørreundersøkelse avslører gode tall for Sony.

Ifølge en spørreundersøkelse utført i USA av Millward Brown Digital er langt flere amerikanere interessert i å kjøpe Sonys PlayStation 4 fremfor Microsofts Xbox One. Undersøkelsen ble gjort etter bestilling fra analysefirmaet Compete.

Tre av fire vil ha PlayStation 4

Over dobbelt så mange av de spurte skal ha vært interessert i å kjøpe en PlayStation 4 enn en Xbox One. Totalt sett ville omtrent 3 av 4 kjøpe en PlayStation 4, og 61 prosent ville kun kjøpe PlayStation 4. 

Til sammenlikning var 39 prosent interessert i å kjøpe en Xbox One, hvorav 27 prosent var interessert i å kun kjøpe en Xbox One. Som du ser på grafen under var 12 prosent interessert i begge konsollene. 

Foto: Millward Brown Digital

Synkende interesse

Undersøkelsen ble gjennomført i tidsperioden juni til september. Sjefen for Millward Brown Digital sier at etter at interessen for konsollene steg kraftig i juni da begge selskapene begynte å ta imot forhåndsbestillinger, men falt dramatisk i de påfølgende månedene. Han tror imidlertid interessen vil stige igjen nå som lanseringene begynner å nærme seg. 

Her i Norge er det kun Sonys PlayStation 4 som vil komme i salg i 2013, nærmere bestemt den 29. november. I august måtte nemlig Microsoft meddele at Xbox One-lanseringen ble utsatt til 2014, grunnet språkproblemer.

Prisen for PlayStation 4 vil ligge på rundt 3500 kr ifølge Prisguide.

(Kilde: Gamespot)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen