Flere av våre anbefalte kjøp har gått ned i pris de siste månedene.
Flere av våre anbefalte kjøp har gått ned i pris de siste månedene. (Bilde: Montasje: Niklas Plikk)

Nå kan du gjøre et nettkupp - testvinnerne våre har stupt i pris den siste måneden

Vi har samlet noen av favorittene våre.

Vi tester mange ting på Tek.no, og ofte er det ganske dyre produkter vi får inn på testbenken. Spesielt gjelder dette toppmodellene i de ulike produktkategoriene. Og selv om vi gir dem høye karakterer, betyr det ikke alltid at vi synes det er et kupp å kjøpe den beste mobilen på markedet til nærmere 10 000 kroner. Det er jo snakk om mye penger. 

Derfor prøver vi alltid å holde et ekstra øye med prisene, og se hvordan de utvikler seg i etterkant av lanseringen. 

Nå har vi oppdaget at flere av produktene vi har hatt inne til test den siste tiden, og som vi har elsket, har falt dramatisk i pris. Blant annet har de tre mobilene med aller best mobilkamera, Samsung Galaxy S7, Huawei P9 og LG G5, alle sammen gått ned i pris!

Her er Tek.nos anbefalte kjøp, basert på både pris og vår testkarakter: 

Apple iPad Pro 9.7" 32GB

Spar 1000 kroner

Apple iPad Pro 9.7" 32GB

Da vi testet Apples nyeste nettbrett kalte vi den «det beste nettbrettet du kan kjøpe». Problemet var imidlertid prisen på 7000 kroner. Nå har prisen falt til 5988 kroner hos flere butikker - en mer overkommelig pris for markedets beste nettbrett.

Huawei P9

Spar 600 kroner

Huawei P9

600 kroner høres kanskje ikke ut som all verden å spare. Her snakker vi imidlertid om en Huawei-mobil som var billig allerede i utgangspunktet, men som nå har falt med over 10 prosent. Et godt kjøp har altså blitt enda bedre.

Apple iPhone 6S 64GB

Spar 1000 kroner

Apple iPhone 6S 64GB

Apple-produkter faller sjeldent merkbart i pris før det har gått et år, men du kan nå kjøpe en iPhone 6S for en tusenlapp mindre enn ved lansering. Dette gjelder både 16- og 64 GB-versjonene, men vi råder ingen å gå for 16 GB. Den har rett og slett for lite plass.

Samsung Galaxy S7 32GB

Spar 1200 kroner

Samsung Galaxy S7 32GB

Den flate versjonen av markedets aller beste mobiltelefon har falt i pris. Faktisk har den falt med 1000 kroner siden den ble lansert i vår, noe vi ikke hadde forventet ville skje såpass fort. Absolutt et godt kjøp!

LG G5

Spar 1000 kroner

LG G5

LG G5 er en særdeles spennende mobil med en rekke fordeler. Den er blant annet en av de få toppmodellene som lar deg bytte batteri på egen hånd, noe vi setter veldig pris på. Dermed er det ekstra hyggelig å se at prisen på toppmobilen allerede har falt med 1000 kroner siden lanseringen for bare et par måneder siden!

Sony KD-65XD9305

Spar 3000 kroner

Sony KD-65XD9305

Vi testet Sony KD-65XD9305 for bare en måned siden, hvor den havnet på en tredjeplass i vår totalrangering av TV-er. I etterkant har prisen på TV-en falt med hele 3000 kroner, noe som ikke er å kimse av! Nå skal det jo sies at 32 000 kroner fortsatt er mye penger, men til gjengjeld får du en ekstremt solid TV du kan ha i mange år fremover.

Sjekk ut alle testene våre her »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen