Man staver ikke mobil uten bil

Man staver ikke mobil uten bil

Audi har introdusert en egen multimedietelefon; Audi AQuattro-konseptet. Denne konsepttelefonen er designet for den nye prototypen for hybridbilversjonen av A1. Telefonen passer i en dokkstasjon som gjør at den kan koble seg opp mot bilens multimediesystem. Dette multimediesystemet minner om det som blir brukt i dagens dyrere Audi-biler.

Telefonen er en mobil, navigasjonsenhet, audio- og videospiller i ett. Audi A1-mobilen er en multimediaenhet som støtter 3G og trådløst Internett (WiFi). I tillegg har mobilen en trykkfølsom skjerm og fire knapper. Håndskriftgjenkjenning er også en av funksjonalitetene.

Les også:

- Porschen blant mobiler
- Mobiler med dilla på biler

Sikkerhet er i fokus
Bilder kan tas med bilens innebygde kamera, og Audi-telefonen kan motta og se disse. Dette innebygde kameraet er del av et nytt sikkerhetssystem. Sikkerhetssystemet har også en innebygd sporingssystem som gjør at du kan følge bilen selv når den er stjålet. Med det innebygde kameraet blir det enkelt å ta bilde av tyven og få tilsendt bildet på Audi-mobilen.

Å se sikkerhetsstatus eller å låse dørene kan gjøres ved hjelp av mobilen, i tillegg til å starte bilen. Som om ikke dette var nok, vil også varmeapparatet kunne fjernstyres.

Selv om dette bare er et konsept, vil det by på en rekke ønskelige funksjonaliteter. Den har alt du trenger av en telefon, og i tillegg blir bilen bedre sikret mot misbruk og tyveri.

Vi har dessverre ikke fått noen info om når hybridbilen og den medfølgende mobilen kan komme på markedet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen