Mamma mia for en symaskin

Av alle mer eller mindre nyttige elektroniske hjelpemidler vi har sett hittil på CES, er denne symaskinen blant favorittene.


Du velger selv om du vil bruke forhåndsinnstilte mønster og motiver, eller om du vil koble symaskinen til datamaskinen og overføre mønster digitalt derfra.

Sy- og broderingsmaskinen har nemlig to innebygde USB-porter, sÃ¥ bÃ¥de datamaskinen og andre minneenheter kan kobles til.  


Hurtigsøm

Og når først mønsteret er valgt ut, er faktisk den verste jobben unnagjort. Med opp til 1000 sting i minuttet, tar Innov-ís seg av resten av jobben i ekspressfart.

symaskinasiDen store LCD-skjermen lar deg lett velge hvilken søm, mønster og hva slags stoff du ønsker å sy på, deretter forteller maskinen deg hvilken tråd du skal sette i.


Den revolusjonerende automatiske nåletrederen gjør det lett for selv svaksynte og storfingrede mennesker å få tråden inn i det lille nåløyet.

Dessverre er prisen litt i stiveste laget for de fleste av oss, og det er utrolig hvor mye ferdigsydd og ferdigbrodert du får for 8000 dollar.

Norges beste mobilabonnement

Mai 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Chili Large 10 GB


Jeg er superbruker:

Chili X-Large 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen