Mal deg mobilfri

Det amerikanske selskapet NaturalNano kan ha løsningen for deg som vil ha en mobilfri hverdag. Om det er soverommet, kinosalen, klasserommet eller gudstjenesten du vil gjøre mobilfri, har de løsningen for deg.

Selskapet har nemlig utviklet en helt spesiell, og svært avansert, maling som ved hjelp av nano-teknologi kan blokkere uønskede signaler til og fra mobiltelefoner.

Den nye malingen er drømmen for kinogjengere som hater å bli forstyrret i filmen, og et mareritt for deg som uavhengig av hvor du befinner deg, fanatisk må sjekke mobilen for nye meldinger hvert tredje minutt.

Valgfritt
Synes du det høres drastisk ut? Synes du det kan være greit å ha mobilen tilgjengelig i alle fall før og etter filmen, og i friminuttene mellom kjedelige skoletimer? Det er i så fall ikke noe problem.

Nano-malingen sperrer nemlig ikke ute mobilsignaler med mindre den får beskjed om det.

- Du kan bruke malingen i et konsertlokale, og bestemme at mobiltelefoner skal fungere før konserten og i pauser, men kutte signalene mens konserten pågår, sier sjefen i NaturalNano til Newsday.com

Malingen har små kopperpartikler i seg, som effektivt avviser radiosignaler, men hvorvidt signalene skal avvises eller slippes frem til telefonen er altså valgfritt.

Ifølge nettstedet skal NaturalNano kombinere den signalavstøtende malingen med et filter som samler opp telefonsignaler utenfra de avsperrede rommene, og dermed kunne tillate noen samtaler å gå gjennom mens andre blir sperret.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen