Makro ringblits fra Sigma

Se større bilder i produktguiden

Kun til makrofotografering
EM-140 DG er ikke beregnet på vanlig fotografering. Det er en blits som utelukkende brukes til makrofotografering. Den har ledetall 14, som ikke høres spesielt imponerende ut, men tatt i betraktning at den skal brukes til å fotografere motiver på få centimeters avstand, bør det være mer enn nok.

Du kan stille lysstyrken så du får så sterk belysning som du ønsker. Blitsen har to blitselementer, ett på hver side av objektivet, og du kan velge om begge, eller bare det ene elementet skal lyse.

Blitsen består av en del som du monterer i blitsskoen på toppen av kameraet, og som er koblet med en ledning til selve blitselementet som monteres ytterst på objektivet.

Kompatibel

Se større bilder i produktguiden

Sigma har laget en blits som skal være kompatibel med kameraene til alle de store produsentene. Dette er en stor fordel dersom du har kamerahus av forskjellige merker, eller vurderer å bytte fra ett merke til et annet.

EM-140 DG leveres med adapter for 55mm og 58mm filterfatning, og adapter for 52, 62, 72 og 77mm kan kjøpes som tilleggsutstyr. Blitsen skal dermed kunne monteres på omtrent alt som finnes av makro-objektiver.

Prisen er under 4500 kroner, og den skal være tilgjengelig om kort tid.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen