Makro i 3D?

Cyclopital3D har nylig lansert en unik serie med tilbehør for det stereoskopiske digitalkameraet FinePix Real 3D W3 fra Fujifilm.

Det nye tilbehøret gjør det mulig for brukere å feste vidvinkel-, fisheye- og makrolinser til 3D-kameraet. Dermed kan man fotografere og skyte video i stereoskopisk 3D med gode muligheter for 3D-makrobilder av insekter og blomster.

Øker synsfelt

Fujifilm FinePix Real 3D W3
Fujifilm FinePix Real 3D W3

Linseadapterene lar for eksempel brukeren feste UV/IR-filtre, linseskjermer eller vidvinkellinser som kan fordoble synsfeltet til kameraet. De inkluderer også fester til halsremmen og et spor for eksterne blitsenheter.

En baseforlenger for W1 og W3 er også tilgjengelig, og denne bruker perfekt innstilte speil av høy kvalitet for å øke kameraets stereobase til 225 mm. Dette skal gi bedre 3D-bilder av objekter som befinner seg langt unna kameraet.

Priser og tilgjengelighet

Tilbehøret er tilgjengelig fra Cyclopital3D.com. Makroadapteren koster 280 dollar, eller rundt 1500 kroner, mens linseadapteren går for 250 dollar (1350 kroner), og baseforlengeren har en pris på 380 dollar (2050 kroner).

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen