Magix Movie Edit Pro 10

PRESSEMELDING

Hollywood til hjemmebruk

En pålitelig partner for hele familien: MAGIX Movie Edit Pro 10

Oslo, 04.10.2005: Når familien står overfor en familieforøkelse, skaffer man seg gjerne et videokamera. Så, etter å ha tatt opp mange timer video av ungene, dukker behovet opp for et egnet program for bearbeiding av materialet. MAGIX Movie Edit Pro 10 er en pålitelig løsning for hele familien. Fra 21. oktober får du kjøpt den nye versjonen av MAGIX Movie Edit Pro 10, videoredigeringsprogrammet fra den europeiske markedslederen innen programvare for foto, video og lyd (1), fra 21. oktober i norske butikker for NOK 599,- kroner.

Nye, kraftige funksjoner

Forgjengeren ble ansett som et uunnværlig redskap for videoredigering på familie-PCen, og nå bør alle filminteresserte husstander skaffe seg MAGIX Movie Edit Pro 10. Til tross for kortere bearbeidingstid fremstår resultatene friskere og mer profesjonelle, og de nye funksjonene gjør det enda enklere å redigere filmene. Det er særlig objektsynkroniseringen via rasterpunkter som bidrar til dette. Programmet rendrer 25 prosent bedre enn forgjengeren, og korrigeringsveiviseren fjerner ubrukelige data, som ellers bare ville oppta plass, fra videoprosjektet. MAGIX Movie Edit Pro har alltid vært kjent for god lyd, og ved hjelp av den nye virtuelle normaliseringen sørger programmet for at dempede originalopptak alltid har riktig lydvolum.

12 timer film på én plate

I long play-modus får du plass til mer enn seks timer video på en DVD med ett lag, og hele 12 timer på en tolags DVD - supert for kopiering av gamle VHS-kassetter, lange filmnetter eller for å samle yndlingsseriene. Allerede under opptak sørger den videreutviklede reklamefinneren for at irriterende TV-reklame ikke tar opp plass. Programmet har også en funksjon for overføring til håndholdt PC eller smarttelefon via blåtann eller infrarød - for deg som vil se film mens du er på farten.

Profesjonelle verktøy til hjemmebruk

Den nye MAGIX Movie Edit Pro 10 har en rekke nyttige verktøy for halv- og helprofesjonelle videoredigerere - det er ikke uten grunn at også journalister bruker programmet i jobben. Programmet er utstyrt med skyvekontroll og redigeringshjul, tidsbesparende hurtigtrimmefunksjoner, Insert-Cut-funksjon samt muligheten til å vise og lese av tidskoden. Andre profesjonelle funksjoner, som delt skjerm og flere nye 3D-effekter viser vei fra egne opptak til filmatiske kunstverk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen