Magi fra Marley

Damien Marley er ingen ringere enn sønn til selveste Bob Marley. I litt over en time løftet han, sammen med publikum, taket i hallen på nattquart. Hallen var fylt av svette, dansende og glade kropper som i en drøy time omtrent trodde de var på jamaica og danset, ikke i en stor betonghall i kalde norge.

Moderne reggae-rytmer

Damien Marley
Rastafari (Foto: Raymond Julin)

Damien spiller reggae krydret med elementer fra hip-hop-verdenen. Han klarte å samle alle musikksmaker som var samlet i hallen til en folkefest. Det var knapt noen som ikke hadde vridd litt på hofta i løpet av konserten. I tilleg til å spille eget materiale fra sine 3 skiver krydret han konserten med noen coverlåter av farens materiale, blant annet "Could You Be Loved". Damien fridde flere ganger til publikum som responderte med høylydt allsang på refrengene.

Det er tidlig å komme med bastante utalelser men undertegnede tør påstå at dette var årets konsert på quart-festivalen. Når han gikk av scenen var det til et ellevilt jubelbrøl, noe som resulterte i ekstranummer. Ser du en annonsert konsert med denne gjengen i ditt nærområde så skylder du deg selv å være der.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen