Madrugada-låtskriver er død

Den kjente norske artisten Robert Burås ble funnet død i går kveld, den 12. juli 2007. Burås var gitarist i Madrugada samt gitarist og vokalist i My Midnight Creeps. Det siste året hadde Robert viet all sin tid til My Midnight Creeps, og jobbet nå med låtmateriale til et nytt Madrugada-album.

Robert ble 31 år gammel, og dødsårsak skal være ukjent, men det er ingen mistenkelige forhold. Han gikk bort under sitt mest kreative og har allerede rukket å sette sitt preg på musikknorge gjennom kritikerroste Madrugada-album og Histamin.

Minnesord fra kolleger

Følgende minnesord ble sendt ut fra bandkolleger:

Vår kjære venn, Robert Burås, gikk bort 12.07.07. Han ble 31 år gammel.

Robert viet sitt liv til musikken. Han var gitarist og låtskriver i Madrugada i 12 år. Det siste året brukte han til sitt band My Midnight Creeps, samt låtskriving og innspilling av et nytt Madrugada-album. Robert gikk bort i en tid da han var på sitt mest kreative. Gjennom det han har gjort på plate, og fra scenen i inn- og utland har han satt et evig preg på norsk rockhistorie.

Alle som kjente og jobbet sammen med Robert vil huske han som et generøst og varmt menneske som levet og åndet for musikken. Vi er mange som er glade i Robert og som i dag har det fryktelig tungt. Robert vil alltid være en del av oss, og han vil alltid være savnet.

Våre tanker går til hans nærmeste familie. Vi ber nå om at Roberts familie og venner får ro i sorgen.

Signert Sivert Høyem og Frode Jacobsen fra Madrugada, samt Per Eirik Johansen (EMI) og Arne Svare (Stageway).

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen