Madcatz' stueløsning kommer snart til Norge

M.O.J.O. er både spillkonsoll og medieboks på én gang.

Dersom alt går etter planen kommer M.O.J.O. i butikkhyllene her i Norge i desember, med andre ord akkurat i passe tid før julehandelen starter for fullt. Prisen er likevel ikke satt enda, og det er flere detaljer som ikke har kommet på plass heller.

M.O.J.O. kommer fra produsenten Madcatz, som kanskje er mest kjent for sine noe spesielle datamus og tastaturer. Med den nye boksen vil de kapre stuen din, og skape et skikkelig multitalent av en liten underholdningsboks.

Spillkonsoll og medieboks i ett

Det som gjør M.O.J.O. spesiell er at den både er en spillkonsoll, men også en mediaboks. Du kan koble til flere forskjellige former for tilbehør, som tastatur, hodesett, mus og spillkontroller. Den eneste forutsetningen er at tilbehøret støtter GameSmart-teknologien, en teknologi som skal gjøre det enkelt å koble ulike former for spilltilbehør til din Android-enhet. Dermed er det også fullt mulig for M.O.J.O. å bruke GameSmart-utstyr også fra andre produsenter.

Sammen med boksen følger det også med en trådløs spillkontroller, slik at du er klar til spilling på storskjermen i stuen med en gang.

Operativsystemet i boksen er Android, og er helt åpent. Det innebærer at det er støtte for Google Play, og alt av spill som finnes der. Har du allerede kjøpt spill i Google Play kan du bruke dem på M.O.J.O. også.

I tillegg til at det finnes en rekke titler tilgjengelig nå, så er det også mye som er kommende. EA jobber med en Android-versjon av sin Frostbite-motor, og Microsoft er i full gang med en Android-versjon av Halo.

Selve hjernen i M.O.J.O. er en Tegra-prosessor fra Nvidia, og på minnesiden får den trolig 16 GB. Den har en HDMI-utgang som støtter opptil 1920 x 1080 piksler, samt dobbel USB og et spor for micro SD-kort.

(Kilde: Madcatz)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen